Kennelen


Kennelen

Opdrætsklassen i Skanderborg 25/8-2007 (fra venstre: Gloria, Gimli, Biloxi & Chavez)

Kennelen består for tiden af 2 hunde Gloria & Josefine og 2 mennesker, Ole og jeg selv.

Vi har haft buhund siden 1992 og fik kennelmærket i 1998, hvor vi også havde det første kuld hvalpe. I år 2000 tog jeg DKK's opdrætteruddannelse.

Vores hunde er, udover avlshunde, også familiehunde. De bor alle inde i huset hos os og bliver flittigt brugt til mange forskellige aktiviteter.

Hvalpene bliver født i en fødekasse, som står ved siden af min seng. Der bor de til de er ca. 3 uger gamle. Til den tid bliver de flyttet ud i vores køkken, hvor de har adgang til et bryggers med fri adgang til en stor udendørs hvalpefold, som de benytter med stor glæde uanset vejret. Ved den tid får resten af de voksne hunde også lov til at være med til pasningen. Når de er 7 uger, får de alle en helbredsundersøgelse, bliver chipmærket og vaccineret.


Hvalpene prøver alle at komme ud og køre i bil og gå i snor, inden de skal ud i den store verden og så vidt det er muligt socialiseret på børn og selvfølgelig voksne.


Vores hunde er alle udstillet, HD-fotograferet og øjenlyst inden de bliver brugt i avl. Hvis man vil købe en hvalp her i kennelen og påtænker sig t bruge den i avl,  er det et krav at den bliver udstillet, HD-fotograferet og øjenlyst.

Copyright: Kennel Langhoff